Språk:

Koppardalens kontorshotell

Koppardalens kontorshotells logotyp.

Välkommen till Koppardalens kontorshotell!

Koppardalens kontorshotell – Där modern design möter rustik bruksmiljö till toner av Avestaforsens brus! Har du behov av en arbetsmiljö som inspirerar, ökar produktiviteten och skapar affärsmöjligheter? Då har du hittat rätt! Koppardalens kontorshotell är inte bara en plats att arbeta – det är en plats att trivas och växa på.

Unik arbetsmiljö

Beläget i hjärtat av Koppardalen i Avesta, erbjuder vårt kontorshotell en unik blandning av modern stil i rustik bruksmiljö. En plats som sätter dig mitt i verksamheten och ger dig bekvämligheten du behöver för att fokusera på ditt arbete.

Flexibel kontorslösning

Vi förstår att företagares behov är i ständig förändring. Därför erbjuder vi flexibla avtalsalternativ som passar ditt företags behov.

Kontorsplats

Nyhet! Hyr en möblerad kontorsplats i kontorslandskap med stilrena och ergonomiska kontorsmöbler – Bord och låsbart skåp, tillgång till konferens- och samtalsrum och skrivare. Kaffe ingår i priset.

Kontorsrum

Hyr ett kontorsrum som passar din verksamhet bäst. Det finns rum i storlekarna 11 kvm till 45 kvm. Du möblerar kontorsrummet själv precis som du vill ha det och du har tillgång till konferens- och samtalsrum och skrivare. Kaffe ingår också i priset.

Kreativa mötesrum

Ibland krävs det kreativa mötesplatser för att stimulera innovation och samarbete. Konferensrummet tar upp till 24 personer och är utrustat med projektor och whiteboard och har en fantastisk utsikt över Dalälven som ger din verksamhet en extra touch av kreativitet. I samtalsrummen kan du enkelt koppla upp dig på videomöte eller ha mindre samtalsmöten upp till sex personer.

 

Boka en visning idag

Varför kompromissa med din arbetsplats när du kan ha det bästa? Boka en visning av vårt kontorshotell idag och upplev framtidens arbetsplats. Upplev en plats där produktivitet och trivsel går hand i hand. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt exklusiva kontorshotell, där ditt företags framgång är vår högsta prioritet. Ring en av våra uthyrare på Avesta Industristad AB på telefonnummer 0226-64 57 22 eller 0226-64 57 56.