Språk:

Nyheter

Informationsbrev till dig som hyresgäst hos oss | Juli 2023

Ny e-postadress!

Nu har Avesta Industristad AB sin egen e-postadress, avestaindustristad@avesta.se. Den kan du skicka felanmälan till eller ringa till vår växel på 0226-64 57 00 under kontorstid. Övrig tid ring jouren på 0226-80 601.

Moderbolaget Gamla Byn AB har anställt en bovärd!

Tidigare i år gick en rekryteringsannons ut där Gamla Byn AB sökte en bovärd. Ett steg i vår strävan att erbjuda en ännu bättre boendemiljö och höja servicenivån för dig som hyresgäst, är vi glada över att meddela att vi har anställt en bovärd – Sven-Olof Quist.

En av de viktigaste fördelarna med att anställa en bovärd är den ökade närvaron och tillgängligheten på plats. Sven-Olof kommer att vara ansvarig för att övervaka fastighetens skick och underhåll, samt agera som en resurs för dig som hyresgäst när det gäller frågor och bekymmer som kan uppstå.

Sven-Olof kommer främst synas vid Gamla Byn AB:s fastigheter men även rondera i delar av Avesta Industristad AB:s område i Koppardalen. Du når Sven-Olof på telefonnummer 0226-64 57 05 eller e-post:  sven-olof.kvist@avesta.se

Tänk på miljön!

Om du inte redan valt det, välj att få din hyresavi via e-post. Ring 0226-64 57 00 eller skicka ett mejl till gamlabyn@avesta.se så fixar vi det.