Språk:

Nyheter

Koppardalens kontorshotell blir en attraktivare arbetsplats!

Vi bjöd in våra hyresgäster i Koppardalens kontorshotell till frukostmöte, där vi äntligen kunde avslöja våra planer för kontorshotellets framtid. Nu är tiden inne för att förverkliga våra visioner!

I en satsning för att stärka företagsmiljön i Koppardalen, presenterar Vi på Avesta Industristad AB en spännande förändring som syftar till att locka både enskilda- och mindre företag. Vi ska skapa en attraktiv plats med flexibla möjligheter i en inspirerande miljö för affärsverksamhet och samarbeten.

Modern design i bruksmiljö

Den uppdaterade inredningen inkluderar möbler av svensk kvalitet och modern design, som garanterar en bekväm och produktiv arbetsmiljö. Det nya och moderna köket kommer att utformas för att möta företagens behov och erbjuda en plats för gemenskap och avkoppling. Det kommer också att införas ett digitalt bokningssystem för konferensrummet Johnsonsalen för en smidig och effektiv process. Dessutom öppnar vi upp för externa bokningar av Johnsonsalen. En satsning för att marknadsföra vårt fantastiska kontorshotell.

-Vi är övertygade om att dessa förändringar kommer att lyfta inte bara vårt kontorshotell, utan hela Koppardalen, till den nivå som området förtjänar, säger Linda Nilsson, VD för Avesta Industristad AB, ägare till Koppardalens kontorshotell. -Genom att erbjuda moderna och attraktiva arbetsutrymmen samt mötesfaciliteter, hoppas vi skapa en plats där företag kan blomstra och samarbeta för att nå sina mål, avslutar Linda.

Flexibel arbetsplats – efter dina behov

Vi kommer att kunna erbjuda både kontorsplatser och kontorsrum i Koppardalens Kontorshotell, en flexibel lösning för olika företagsstorlekar och behov. Det nya konceptet strävar efter att främja en dynamisk arbetsmiljö och erfarenhetsutbyte mellan inhyrda företag.

Genom denna omvandling tar Koppardalens Kontorshotell ett stort steg mot att bli en central knutpunkt för företagande och innovation i Koppardalen, och ser fram emot att välkomna både nya och befintliga företag till sina moderniserade faciliteter.

När sker förändringen?

Arbetet med att göra Koppardalens kontorshotell mer attraktiv kommer att starta under vecka 36. Har du frågor och funderingar? Kontakta fastighetsförvaltningschef, Johan Nonnen på telefonnummer: 0226-64 57 13.

Vill du känna kraften från Dalälven, arbeta i en miljö där brukshistoria möter modern design? Säkra din plats i Koppardalens kontorshotell redan idag!
Vänligen kontakta våra uthyrare:

Anna Gustavsson 0226-64 57 22
Anna Pettersson 0226-64 57 56